Defnemoms__ Ne yersem yiyim kilo kilo kırmızı et yesem de göğüslerim dolu dolu görünmüyor süt vr kızım emiyor kakasını idrarini ypyor emdikten sonra kazı çıkıyor ama bnm göğüslerim böyle olunca ister istemez moralim bozuluyor bnm gibi olanınız varmi
Ballkizimm Defnemoms__ bu cok normal bi durum. Terbiye olmus gogus sismez, sut bebek emdikce gelir. Dogum yaptigimizda ilk ay gogus siser sadece..
05072022 Benimde aynı boş gibi görünüyor ama bebeğim emdikçe sütüm doluyor terbiye olmuş süt diyorlar buna
elifdedim Ballkizimm bence kişiye göre değişen bi durum bu süt olayı bu şekilde net bi bilgi yok herkesin ki aynı zamanda da terbiye olmaz Defnemoms__ arkadaşım bence sütünün kalitesini arttırıcı şeyler yersen ve takviye kullanırsan belki istediğini elde edebilirsin ben LAKTAMAX kullanmıştım ilk zamanlar çok faydasını gördüm bebem 7 aylık yakın zamanda emerken sızlayarak süt indiğini hissetmiyorum diye tekrar kullanmaya başlamıştım ve yine sızlayarak indi hatta bi kaç saat emmeyince doldu bile bence sende bi şans verebilirsin senin daha çok yeni süt oluşumun daha çok faydasını görürsün tabi beslenmeye ilaveten 🌸