Ruummmi Sevgili anneler oğlum ishal oldu su gibi böyle günde on kere kaka yapıyor iştahı da azaldı acile gittik bağışıklığı düşük dedi doktor ne yapmamız lazım doktor muflorr yazdı başına gelen var mı yavrum harap oldu çok üzülüyorum sizler neler yaptınız
redgiller Ruummmi emziriyorsanız ishal yapcak seyler yemeyin mama veriyosanız ishal için özel mamalar var
Esraaa55 Ruummmi reflörün saşesi var ishali kesıyor bnım bebegımın ıshalını kesmişti ama sizin ay olarak küçük doktora danısın bi verebilirmiyim die
OptimusPrime Ruummmi Rota geçiriyor sanırım. Gidip kaka tahlili yaptırın. İstemezlerse siz ısrar edin. 3. Ay bebek çok küçük bu hastalık için yatış gerektirir. Serum tedavisi. Geçmiş olsun. Acil değil cocuk doktoruna gidin olmazsa yarın sabah erkenden.
mira___ Ruummmi 1 haftadır bu illet ile uğraşıyoruz. 2 kere çocuk 2 kere acile gittik. İştah yok, yemem yemiyor, ilaç içmiyor az önce geldik acilden amip olmuş. Bu aralar salgınmış yarın da devam ederse yatıracaz. Gidip bı kaka tahlili vermenizi öneririm
Ruummmi OptimusPrime bekledik hastane de yapmadı ama yarın da devam ederse hemen yaptıracağım gerçekten çok üzüldüm ya bebekler hasta olmasın
OptimusPrime Ruummmi Yarın çocuk polk gidip annesi olarak özel şekilde talep ediyorum deyin. Yüksek ihtimalle rota. 🥲
HuysuzbebeginAnnesi57 Ruummmi ben bugun gittim salgin var dedi kusma baktim.ishalde olcakti oyle su gibi degildi ama suluydu ilk yaptiginda h3mn gtrrdum zaten bactrim suspansiyon verdi 2.kere icti bitti gitti cok iyi geliyo bactrim ben oncedende kullamiyodum arada 2 yasinda oglum ama 1 yasndyken falanda veriyodum 1 cay kasigi
OptimusPrime Ruummmi Çok geçmiş olsun. Bizde geçirdik. Ama benim kızım 2,5 yaşındaydı yanlış teşhis, yanlış ilaçlar, yapılmayan tahliller sonucunda ilerledi. Zor gecirdik. Neyse hatırlamak bile istemiyorum. Hastaneye yatış verildi dimi?
kubrakurtaksoy Ruummmi çok geçmiş olsun vücudu çok fazla su kaybediyordur isalken o yüzden sürekli emzirin ya da mama yediriyorsanız sürekli içirin. Kaybettiği sıvıyı tekrar vücuduna alması lazım dikkat edin ona