Ahsenkus Kızlar Ankara şehir hastanesinden randevu alacağım kalça ultrasonu için sosyal pediatri ve pediatri diye iki bölüm var çocuk hastalıklarında nereden almalıyım randevuyu? Siz gitti iseniz süreci anlatır mısınız?
Gizemcbc Ahsenkus canimm merhaba biz çektirdik pediatri yönlendiriyor zaten oraya randevu aldık. Sosyal pediatriyi de ilk defa duydum 2 sene önce çektirdim
Noriye Ahsenkus kalça çıkıklik testimi bu kaç ayken yapılıyor ben yarın elle muayene ettirecegim doktora
Noriye Ahsenkus merhaba sukur yok dedi rontgen cekti rahatladim tsk edeim 💓 boyumuz uzarmiyor bilmiyorjm ne yoacagimi guzel kilo aliyor ama takmayim diyorum ama icim icimi kemiriyor ☹️
Ahsenkus Noriye çok sevindim 💕. Bebeklerin belli olmuyor bence bı kilosunu çok alırlar bir boyları uzar. Persentil tablosuna göre normal ise hiç sıkmayın canınızı.
Noriye Ahsenkus onada bakiyorum ama kafam karisiyor 4 bucuk aylik ya 6 ay olana mi bakmam lazim acaba
Ahsenkus E nabizda tablo şeklinde var. Bebeğinizin hesabına giriş yaparak bakabilirsiniz. Boyu kaç cm oldu? Benim kızımda Miniş biraz ondan soruyorum