Hellomam1 Allah aşkına biri bana yardım etsin . İki uyku yapıyordu direniyor diye teke geçtik şimdi sabah 7:30 da kalkıyo 12 de yatıyo 2 de kalkıyo gece saat 8:00 olmuş yani. Tam 6 saat uykusuz kalmış ama yataktan 50 kere kalkıyo uyumak istemiyo resmen huyu suyu değişti artık sabrım kalmıyo kzıızyoeım bebeği böyle olan var mı
ASYA123- Hellomam1 15 aylık 7.30 kalktığında 10 15 çeyrek ilk uykusuna yatar.15.00 te 2.uykusana geçer 4.30 uyanmış olur.aksamda 9.30 gece uykusuna geçer. 4.30 uykusunu bitirmesi lazım akşam uykusuna rahat geçmesi ve gece rahat uyuması için.ama şu aralar bizimki de tek uyku yapiyor 7.30 kalktığında 1.30 yatiyor 1 saat uyursa uyur sonra hooppp akşam uykusu 9.da😅😅
Pol34 Hellomam1 tek uyku yapıyor bayadır. 9 gibi kalkar öğlen 1 gibi Uyur şanslı günümdeysem 1,5 saat uyur onun dışında öğlen yarım saat zor uyuyor. Akşam 9-10a kadar da ortada gezinir mızmızlanır beni ısırır ya da tırmalar yatalım derim çığlık kıyamet gece de 8 kere falan uyanır 🤣
eylul19 Hellomam1 gunduz 2 saat uyuyorsa cok guzel .bızımkı 8 de kalkıyor gun ıcınde yarım saat yada en fzla 1 saat uyuyor.aksamda 9 u buluyor uyuması.uykuyu sevmıyor dogdugundan berı
cagankusunannesiii Hellomam1 15 aylık oğlum sabah 6.30 en geç 7 de kalkar saat 11 gibi uyur 1,5 saat falan sonra 3 gibi tekrar yatar yine 1-1,5 saat falan akşamda 8-8.30 arası uyur ama gece sabaha kadar en az 2-3 kez kalkar artık gece uyanmadan uyumak istiyorum ben de
Pediatrihemsiresianne Canım uyku sayısını düşürmek ve adaptasyon zor gerçekten birkaç güne alılacaktır istikrarlı bi Şekilde devam et sen yeni düzene direniyodur biz de iki uykuya düşerken rezil olduyduk ahh bi de tek var daha 🥹🥹😂
Pediatrihemsiresianne Hellomam1 sabret canım düzelir biz de iki uykuya zor düştük tek uykuyu düşünemiyorum diye dertlendim😄
ASYA123- Hellomam1 dayanıyor sıkıntısı olmadi.en son uykusu ile 5 saat olması gece uykusu için iyimis.saglikli ve güzel uyurlarmis.