Miniminim Merhaba anneler. Bebegim hareketlendi dönüyor gundiz hamakta uyutmak istiyorum ama e bebekte 2 hamak denedim tutunuyor sağa sola kalkiyor guvenli degil. 7 ay 10 günlük. Bana kemerli hamak önerir misiniz derinliği olan ice dogru ?
ard_ary_1308 Miniminim paşa hamak var ona bakın biz 21 aydır kullanıyoruz çok memnunuz. Kemeri ortada taktığında çıkaramıyor sıkmıyorda aynı zamanda derin içi .. elde sallama hissiyatı veriyor
Miniminim ard_ary_1308 hadi ya paşa hamak yazınca çok model çıktı kemerli sagol ama seninki hangisi acaba modeli hatırlıyor musun
ard_ary_1308 Miniminim unutmak imkansız şuan sallıyorum :)) resim atmayı bilmiyorum etiketinde paşa hamak yazıyor
ard_ary_1308 Miniminim sallanması rahat 0-7 yaş diye geçiyor oğlumda bu hamakta büyüdü kızımada nasip oldu 👍🏼 ağırlığı arttıkça bebeklerin sallanması illaki biraz yorucu oluyor ama güvenle bırakıyorum elim yorulduğunda ayağımdan destek alıyorum 😂😂 ama maksimum 2.5 yaşına kadar sallanabilirler zaten Buda kurtarıcı biz trendyoldan almıştık dediğim gibi markası paşa hamak inşallah sizdede etki eder :) güzel uykularınız olsun