Gunesozdemir Arkadaşlar bebeğiniz kaç aylıkken yürütece koydunuz benim kızım dört aylık şimdiden yürütece koyuyorum sıkıntı olurmu
Snowglobe Gunesozdemir neden koyuyorsunuz Bi faydası yok ki daha çok zararı var kas ve iskelet sistemini olumsuz etkiliyor
Cansucan20 Gunesozdemir yürüteç çok çok zararlı. Sonrasında parmak ucu yürüme va yapıyor. Bizim doktorumuz asla önermedi. Faydasından çok zararı var dedi. Yürüme arkadaşı almıştım ben. Ayrıca bebeğiniz daha çok küçük.
lyl0742 Gunesozdemir 6 ayın sonunda günde 10 15 dakika yemek yaparken yanımda durması için almıştık fazla tutmadık günde 2 3 kez kısa kısa kucağımda olmak istediği zamanlar mecburen koydum yanımda oyalandı o şekilde istediği yere de gidiyordu boyunu ayak ucuna basmayacağı şekilde indirdim parmak ucunda değildi yere tam basıyordu 8.ayda tamamen bıraktık zaten
Minelimm21 Ya çok çok zararlı değil yürüteç. Oyun arkadasida zararlı dengesi kaysa çocuk düşecek. Bende yürütece sıcak bakmiyodum aldım kullandım hiçte sıkıntı yok şükür parmak ucuylada basmiyo şükür. 6 aydan sonra kullan bence