gulsumm Merhabalar 3 ay 25 günlük bebeğim 5500 gram 60 santim. Kilosunu önemsemiyorum ama boyu da geriden geliyor 39 haftalık olmasına rağmen 2600 gram 47 cm doğdu Dr açığı kapatması lazımdı şimdiye kadar dedi ve iştah açıcı şurup verdi. İleride de kısa mı olur? Tecrübeli annelerden tavsiye istiyorum sadece anne sütü alıyor benim yapabileceğim başka birşey var mı?
Yenianne7 gulsumm Arkadaşım benim bebeğim 4 ay 12 günlük 5300 gram 64 cm boyu var. Boyu gayet iyi kilosu az bebeğimin yani diyeceğim o ki bebeğinizin boyu da kilosu da gayett güzel o doktor sizi korkutmuş biraz..
Kivircikanne gulsumm Merhaba, bizim 3 aylikken boyumuz 62 cm'di. Yani bence hic kisa degil, bebeklerde zaten su boyda olucak diye birsey yok. Her ay kilo aliyorsa, ve boyu uzuyorsa sorun yok demektir.. ☺️
gulsumm Yenianne7 içimi rahatlattınız teşekkür ederim normalde takmam böyle şeyleri ama doktordan duyunca danışmak istedim
Gamze1515 Benim bebegimde 3ay 25 günlük bir ay önce doktorda terminimiz vardi ozaman ölcmüsdü boyu 57, 5 cm ve benim kiz 54 cm dünyaya gelmesine ragmen yani yine bak mashaallah iyi uzamais senin bebegin suanda cok uzamadi en fazla 60cm olmusdur