tiredmom_ Merhaba gaz damlası olarak bu damlaya başlamak istiyorum bebeğim çok hava yuttuğundan gazı çok oluyor. Önerir misiniz? Memnun kaldınız mı? Kaç tane alıyorsunuz
Meltemsygnc tiredmom_ ben kullanmıştım 3. Ayı dolunca doktor takibiyle bıraktık. Düzenli kullanıldığında işe yarıyor . Tavsiye ederim.
Mukaddertoklu tiredmom_ Evet memnun kaldık, 30 gün kontrolünde doktorumuz günde 4 kez maksimum 10 damlaya kadar verebilirsiniz dedi. (Benim önerim damla sayısını zamanla arttırmanız. Yani ilk önce 4 damla ile başlayabilirsiniz, büyüdükçe arttırabilirsiniz.)
Mukaddertoklu tiredmom_ Ben ilk başlarda aman fazla olmasın diyerek 3 damla veriyordum.😂 Doktorumuz az olduğunu belirtti. Oğlunuz büyüyor arttırabilirsiniz dedi. Bende günde 4 kez 5 damlaya çıkardım. Bazen benim yediklerimden dolayı gün içinde bi kaç saat ihtiyaç bile olmuyor. (Nedeni ise Kimyonlu su içiyorum gün içinde 3-4 kez)
Karanimo tiredmom_ bende onu kullanmıştım ama çok iyi gelmişti bize. 3 öğün 3 damla olarak veriyordum yetiyordu
MerizKen İlk akşam muhteşem gibi birşeydi tamam dedim herşey geçti, lakin sonradan bir etkisini göremedim, bir haftanın sonunda bıraktık doktor son olarak relactaz verdi, nazar değmesin bir haftadır çok iyiyiz..
tiredmom_ Mukaddertoklu kimyonu nasıl içiyorsunuz suya katıp mı demiyorsunuz nasıl yapıyorsunuz Bana Tarif edin benim çocuğum çok gazlı Ben de içeyim
Happykorkmaz tiredmom_ 2aylık bebeğim var 2.haftasından beri kullanıyorum doktor günde 3kez 15er damla olarak verebilirsin demişti hiç o kadar vermeme gerek kalmadı tek seferde genelde gerçekten iyi geldi
Mukaddertoklu tiredmom_ Çok saçma gelebilir belki ama çay kaşığının ucu ile ağzına alıp üzerine hızlıca su içiyorum. ( bizde gaz sorunu yaşadığımız için en hızlı böyle oluyor.) Birde tane kimyon alıp çay gibi demleme yapabilirsiniz.(deneyenler etkili olduğunu söylüyor)
tiredmom_ Mukaddertoklu yoo neden saçma olsun deneyeyim valla çok çektim bu gaz sorunundan yemeklere bolca kimyon atıyorum ama yetmiyor yinede