Yasmnnnn Kızım gündüzleri uyumuyor sallıyorum uyuyor 15 dk sonra uyanıyor. Gazını alıyorum burnunu temizliyorum daha ne yapabilirim? Neden uyumuyor? Sizinkiler uyuyormu? O uyumadıkça ben stres oluyorum. 2 ay 6 günlük bu arada
Mtzzeynep Yasmnnnn 2ay 7günlük oglum yürürken parke çıt yapsa uyanıyor resmen kuş uykusunda uyuyor. şimdi bile ayağıma aldım uyutmak için yarım saatte 3 kere galan uyandı çok zorluyor beni birde 3 yaşında kızım var kızımla ilgilenemiyorum resmen
Mehtap-37 Yasmnnnn 2 ay 3 günlük benim oğlan aynı durumdayım çok gazı var kıvranarak geri uyanıyor beşiğin başından kalkamıyorum tüm gün
Gksum Yasmnnnn kısa süreli uyuyor benim kız memede yada sallanma da geçiçi süreç sessiz karanlık ortam sağlarsam 2 saate kadar uyuyor
Deletedmom_875 2 ay 10 günlük gündüz asla uyumuyor. Kucagimda anca yarım saat uyuyor o kadar. Ama gece çok uyuyor benimki nerdeyse 10 11 saat uyuyor emme dışında.
Huma22072022 Yasmnnnn aynen bizimkininde gündüz uykusu hiç yok iş yapamıyorum bütün günüm onu uyutmakla geçiyor