GULCE02 10 ay 7 günlük bogazı balgam dolmuş atamıyor ve çok öksürüyor antibiyotik kullandığımız halde düzelmiyor neler yapmam lazım lütfen bilen yardımcı olsun
Aslannuu GULCE02 5-6 diş sarımsağı ezip zeytinyağının içine koyun 4-5 saat beklesin sonra sadece zeytinyağını ayağının altına sürün dikkat edin sarımsak asla gelmesin Birde soğanı ortadan ikiye bölün üstüne 10 tane falan karanfil batırıp başucuna koyun umarım sizde işe yarar 🙏🏼
Bahar66 GULCE02 Asist balgam söktürücü şurup işe yarıyor ben devamlı kullanırım bebeğime, eczacınız a danisip alıp kullanin
Hilosssazra GULCE02 burnunu da çok sık temizlemelisin yıkayabiliyorsan şırınga ve serum fizyolojik ile yıka YouTube da videoları var bak istersen bi. Çıkan mukusu tahmin bile edemezsin 🤦🏻♀️ Bizim de yeni düzelmeye başladı. Sarımsak soğan bol tükettik. Tereyağ ve pekmez 1 tatlı kaşığı yedirdim her gün.
zeynoksc Geçmiş olsun antibiyotik çok kullanmayın derim udu hindi yağı alın lütfen önce doğal yollara bakın çok faydalı bir yağ aynı sorun benim kızımda da var annem yollamıştı ciddiye almamıştım 2 kaşık içirdim balgam kusuyordu çocuğum ne varsa söküyor
GULCE02 zeynoksc sağol canım doktor kötü olmuş antibiyotik mecbur kullancan dedi ama fayda etmiyor 3 gün oldu halen aynı
Elf95 Akgün denen bi taş var onu kullanıyoruz biz aktardan alırken sorarsınız nasıl kullanıldığını oda çok iyi geliyor göğsüne koyuyoruz. Ben koyun yünü yaptım onun buharına tutuyorum o taşları çok iyi geliyor
Nhrnhr Ayina gore kullanabiliyormu bilmiyorum ama cam kozalagi ozu oksuruge cok iyi geliyor, onu deneyebilirsiniz ,