MESoydan 11 Eylül’de Sünnet olacak oğlum 4 aylık, özel hastanede yaptırıyoruz ama Sünnet öncesi herhangi bir tahlil yapılacağından bahsetmediler bize sadece 1 saat öncesinden emzirmemek söylendi o kadar ? Böyle olan varmı tahlili gittiğimde sormalı mıyım ??
Gokcecik Kesinlikle sorun, ben 1 ay önce yaptırdım oğluma, sünnetten 2 gün önce kan tahlili yapıldı herhangi bir problem çıkmayınca sünnete alındı
MESoydan Gokcecik ya hayret ettim sünnete saat veriyorlar ama herhangi bi tahlilden bahsetmiyorlar son dakka yapacak haller yok dimi 😪 tamam sorucam
Egem Bize yapmadılar kafam karıştı. Oğlum 4 aylikken devlet Hastanesi'nde sünnet oldu. Ama tahlil falan hicbirsey yapılmadı da söylenmedi de. Şimdi 10 aylık Allah'a şükür.iyi ki birşey olmamış o zaman 😐
MESoydan Egem ya ben çevremde sordum Sünnet ettirenlere onlarda tam tersi devlet hastaneleri yapıyor tahlili genelde anestezili yaptıkları için dediler valla benimde kafam çok karıştı 😯☹️
MESoydan Sibellaa evet birkaç tanıdığıma sordum onlarda özelde yaptırmışlar 2 aylıkken felan onlarada yapılmamış tahlil
mrs_happy MESoydan geçen hafta yenıdoğan sunneti yaptırdık tahlıl vs yapıldı emzırmeyınde denılmedi lokal yapıldı.. genel aneztezi ile yaptırcaksanız aclık gerekıyor ve tahlıl olmadan yapılmaz sunnet
mrs_happy MESoydan geçen hafta yenıdoğan sunneti yaptırdık tahlıl vs yapıldı emzırmeyınde denılmedi lokal yapıldı.. genel anestezi ile yaptırcaksanız aclık gerekıyor ve tahlıl olmadan yapılmaz sunnet
MESoydan Egem evet bizide uyutmayacaklar sadece biraz uyuşturucaz dedi hani eli ayağı durdun diye uyumayacak dedi genel anestezi yok