Ygz536 4 aylık bebeğim var gündüz 1 saat dalmıyor uykuya. Ve sakinleştirip uyutana kadar canım çıkıyor sürekli ağlıyor zor uyutuyorum. Yarım saat sonra uyanıyor salladığım halde. Ne yapacağım bilmiyorum nasıl düzene koyacağım
Denizanasi92 Ygz536 uyku gerilemesi döneminde hiç kendinizi de onu da yıpratmayın. Hava güzelse dışarı çıkarın. Oyun halısında vakit geçirsin bol bol oyalayın. 5.aydan sonra uykusu düzene girer
Linaduygu Ygz536 ay uyku gerilemesi bizde 2ay 26gunluk olduk şimdiden surda bekliyim önden bilgi toplayayim😅
Ygz536 Bananemii_benonunkadiniyim ya gündüz beşin başından kalkamıyorum tuvalete zor gidiyorum namazlarımı kılamıyorum. Eşim gece 1 de geliyor. Yalnızım kimsem yok burda. Bebeğim çok zor bi bebek çok
Denizanasi92 Ygz536 evet o dönem öyle ama inanın değişiyor. Panikliyoruz hep böyle mi olacak huyu mu böyle diye ama ilk kez dişleri kaşınıyor ilk kez algısı bu kadar açık o yüzden huysuzlanıyor ona yardımcı olun geçici bir dönem ❤️
Cemre_rabia Ygz536 benim bebeğim ilk doğduğu zpapmandan bu zamana kadar hiç düzeni olmadı hep sikintiliydi uykusu hiç dusenimiz olmadı şimdi 11bucuk aylık hala aynıyız en uzun uykusu yarım saat falan sanırım ben alıştım sanırım ya Allah büyüktür bakalım neler gösterecek
MsHappy Ygz536 bilmislik taslamak istemiyorum ama bununla ilgili bir postum var bakin isterseniz. Kizim 1.5 ayliktan beri aksam 7 sabah 7 uyurdu, su an 1 yasinda aksam 8 sabah 7-8 arasi uyur. Belki yardimci olur, sevgiler 🌸
DemetF Ygz536 4 aylik oldugu icin bi duzen olusmaz gerci biz 8 ay 21 gunluguz hala olusmadi 4.ay atak ayi uzun suruyor uyku gerilemesi var bitince anca🤷🏻♀️