Havvailke Acill yardım silikon göğüs ucunu bıraktırmıyorum 3 aylık oldu hala onunla içiyor ve o da çok gaz yapıyor nasıl bıraktırabilirimm
joyfulmom Havvailke silikon ucu takip vermeye başladığınız zaman emerken hemen kenardan silikon ucu çekin alın memeyle devam etmeye çalışın denediniz mi böyle
joyfulmom Havvailke size bir video linki atacağım birazdan silikon ucu bıraktırma ile alakalı ona bir bakın ben çok çabuk bıraktırmistim
SedAda0435 Benim bebeğimde silikon uçla emiyor defalarca denedim sadece memeyi tutunca öğürür gibi oluyor tiksiniyo tutmuyo. Silikonun başını makasla kestim memeyle temas etmek istemiyor 😅 Bende denemekten vazgeçtim sakıncası yoksa bebeğime böyle devam ettircem bu arada 3 buçuk aylık .
Havvailke SedAda0435 ama böyle nereye kadar devam ettirebileceğiz ya dişleri çıkınca silikonu koparıp yutarsa
Mlkfvzi 2,5 aylığız ancak bu şekilde benim göğsümde tıkanıklık oldu,sütümde azalma oldu bu şekilde 1 yaşına kadar götüreceğini sanmıyorum cok sağlıklı değil
SedAda0435 Havvailke o kadar yıpranmasına izin vermemeli yenisini almalıyız sürekli yani şimdilik öyle düşünüyorum. Gece uyku arasında bile tutmuyo benim bebeğim