Manolyamm0 Kızlar benim çocuğum iki aylık yüzü soğuk ama ben onu sıcak da tutmaya çalışıyorum hatta vücudu çok sıcak terliyo bile ama yüzü soğuk nedendir ne yapmalıyım?
Selin1234 Manolyamm0 bebeğin üşüdüğünu yüzünden anlayamazsın canım ensesine ve gogusune elini koy eğer soğuksa ozaman üşüyordur
Yuh Manolyamm0 yüz kulak el normal soğuk olması çocuğu lütfen terletmeyin ter hastalık yapar ufak olduğu için kan dolaşımını oralarda o kadar aktif değil sıkmayın canınızı büyüdükçe düzeliyor
Manolyamm0 Yuh valla kaynanam yüzünden sıcak delisi olmuş sürekli terliyor şuan babamgile geldim alıştırmamaya çalışıyorum. Yine üşür diye korkuyorm. İki aylık doğduğundan beri hep sıcak tutar kız bebek sıcak severmiş üsürlermjs
Selin1234 Manolyamm0 o zaman fazla sıkı giydirmeyin kendi giydiğiniz bir kat fazlasını giydirin yoksa hasta olur yavru
gizemmekg Burnu soğuksa üşümüştür diye biliyorum bende ama çok kat kat giydirip terletmeyin üşümesindense o daha büyük hastalık faktörü😢 çocuğu çok giydirmek yerine ortam ısısını arttırabilirsiniz eğer soğuksa üşüdüğünü hissediyorsanız
Yuh Manolyamm0 ne saçma bir düşünce çocuk nereden anlasın siz normal giydirin ter iyi değildir terleyince değiştirme yapmayı ihmal etmeyin