ftsdmrhn Oğlum için bu montu çok beğendim ama 2-3 yaş bedeni kalmamış sanırım. Coming soon diyor. Daha önce hep mağazadan alışveriş yaptığımdan bilmiyorum. İnternette böyle yazınca ne zamana geliyor bileniniz var mi
momybaby ftsdmrhn coming soon cok yakinda demek. bu arada cok guzelmis. bende baska mont siparis ettm zaradan ama daha gelmedi stoga girerse bnde alirim bundan. ikisi arasnda karar veririm
Tess07 ftsdmrhn coming soon gelecek demek gelecek mevsim gelecek adına yazmslae yakında gelir kış ayına
ftsdmrhn momybaby coming soon anlamını biliyorum da hani ne kadar coming soon onu merak ettim 😄 evet bende çok begendim
ftsdmrhn Cookie çocuğunuz iri değilse zaranin mont kalıpları bı tık büyük oluyo iyi oluyo bence boylr olması
Naturall ftsdmrhn Bazen aynı gün içinde bile stok yenileniyor bende montunu ve ayakkabısını bu şekilde aldım sık sık kontrol edin stoğu birde mailinize mesaj gelsin stoğu gelince onu etkinleştirin
Cookie ftsdmrhn Haber verdiğiniz için teşekkür ederim ben beden konusunda emin olamadım mağazadan deneyip alacağım inşallah ☘️