Tutu 4 aylık bebeğime yardımcı abla tuttuk tüm gün .öğretmenim yarım gün çalışıyorum ben gelene kadar cocukla ilgilensin ben geldikten sonra evle diye anlaştık. 8 de gelip 5 de çıkıyor suan (devrem belli olmadıgı için henüz) benim durumumda olup bakıcı tutan varsa şartlar olarak ne anlaştınız ve tüm günse çalışma saatleri nedir ? Lütfen sadece tutanlar yazsın
FeriDeniz Tutu iki yarım gün bir de tam gün çalışacağım ben bu yıl. Üç gün için anlaştık bakıcıyla. Üst kat komşum. Kendi evinde bakacak. Kahvaltısını ettirecek, çorbasını ve meyvesini yedirecek. Parka çıkarıp temiz hava aldıracak. O şekilde anlaştık.
Cbc Tutu Ben haftanın dört günü yarım gün bir gün tam gün diye anlaştım . Komşum bakacak sadece çocukla ilgilenicek ev işi yapmayacak diye anlaştık . Kahvaltısını ettiricek ara öğününü vericek şeklinde kendi evimde bakıcak öylesi daha iyi olur diye . Kızım 10 aylık çok hareketli bir çocuk yürüme evresinde bakalım nasıl olucak insan kaygılanıyor. Bu arada arada toplantılarım olucak diye şimdiden söyledim sonra sorun olmasın diye