Maviyesil121212 Kızlar birkaç kez koyu yeşil kakayla ilgili post açmıştım dün öğlenki yeşil kakadan sonra sarıya döndü kakamız (normal rengine) ve sabah bir dişimiz patladı 🙏🏻 4 ay 26 günlüğüz acaba bu yeşil kakanın dişle ilgisi olabilir mi? Siz diş çıkartırken kakada ne gibi değişiklikler olmustu
Esrasncr Maviyesil121212 bizde 3bucuk aylığız küçük bir beyazlık görüyorum üstte,çok huysuz geceleri bağırarak uyanıyor nasıl daha rahat geçer bu dönem acaba? Kakamizda bi yesil bı sarı oluyor genelde
Maviyesil121212 Esrasncr canım bizim çok sıkıntılı bir süreç olmadı açıkcası ama bazen geceleri yatmadan bebeğimin temiz ağız bezini ıslatıp parmağıma geçiriyordum dişlerini kaşıyordu. Bunun dışında ekstra bir şey yapmadım
Maviyesil121212 Seren0604 ay rahatladım içim içimi yedi kaç gündür . Dün akşam sarı kaka yaptı sabah diş patladı az önce yeşil - sarı arası sıvımsıydı kakası sizde de oldu mu böyle
Seren0604 Maviyesil121212 bizimki çok sıvı olmuyor ama benim kızımın sürekli kabızlık problemi var 🤦🏻♀️Hatta az öncede yaptı bu gece de uyku yok sanırım 6.diş geliyor🤗🤗🤗
Brsa Allahim kizlar banada dua edin ne guzel benim kizim 6 aylik 3 gundur acaip huysuz surekli mizmiz kakasi dediginiz gibi 3 gundur kokulu yesil bugun sari yapti ama bugunde patlamadi. Bazem cok iyi oluyo bazen bir basliyor bisi yokken katilir gibi aglamaya allahimm insallah kolayca hemencecik patlar