Tgba44_2022 Bebeğim 3 aylık birçok emzik denedik tutması phlıps avent emziğini tuttu ama sonradan onuda attı şimdi nasıl tekrar emziğe alıştırabilşrim🥺
Mehtapugrlu Tgba44_2022 benim kızımda almadı dediğiniz gibi phılıps aventi ilk aylar biraz tuttu şimdi 9 aylık nerdeyse almıyorsa zorlamamak gerek almadı benm kız hiç sadece meme emiyo biberonda sevmiyor
Winnithepooh Tgba44_2022 zorlamayın bebeğim çok denedim çeşit aldım tutmadı ve bıraktırma çabam olmadı emziği 😊 her bebek emzik emecek diye birşey yok bosverin
Y6_ Almayan almıyor vallahi bnm oğlumda 2 aylık sürekli memede uyurken bile bazen göğüslerim dinlensin die veriyorum ama asla almıyor bnde wee ve oioi kullandım ama yok almıyor
Tgba44_2022 Ya zorlamak istemiyorum da emerek uyumak istiyor ve meme istiyor oda heryerde mümkün olmuyor en azından emzik tutsa o durumlarda biraz iyi olurdu diye düşünüyorum da
Acee Tgba44_2022 benimde 2 aylik arada bi aliyodu cani isteerse sonra atiyodu geri simdi hic vzrmiyorum zorlama bence sonra onu biraktirmasida dert