Sevdali1biri Bir anda oldu anlamadım küçük oyuncak arabaların tekerleri olur ya demiriyle birklte yuttu bogazindan çıkarmaya çalıştım ama olmadı kaç güne cikar yada çıkarken zarar verirmi çok tedirginim çok kötü hissediyorum 😥
Beraninannesii Sevdali1biri Bekletmeden hastaneye gidin hemen . Çıkmasını beklemeyin yanlış bir yere kaçmış olabilir korkutmak istemem ama çok çok önemli bir durum.
AntiSosyallKelebek Sevdali1biri Ama acile gidin röntgen çekilsin çıkartamayabilir dışkı ile ve Demir batabilir paslanabilir beklenecek bir mevzu değil bu
Sevdali1biri AdaSimge eşim cikarabilecegini söyledi umarım çıkarır biran önce zaten yarın da çıkarmazsa hemen giderim
Masmaviiii Sevdali1biri hemen hastaneye götürün lütfen acile çok ciddi bir durum sakın evde çıkmasını beklemeyin herhangi bi organa zarar verebilir demiri belki müdahaleyle bile alabilirler
agns Sevdali1biri Allah aşkına buraya yazmak nasıl geliyor aklına ya acile götürmelisin kaka yapamıyor ne yapmalıyımla teker yutmak aynı şey mi ki fikir istiyorsun acile git ambulans çağır hatta
AdaSimge Sevdali1biri eşinizin mesleği nedir doktor mu ya da prof mu prof olması lazım ki bu kadar sakin kalabilsin Kusura bakmayın ama ben burda tedirgin olurken siz nasıl evde durabiliyorsunuz .
AdaSimge Sevdali1biri postun üzerinden 20 dakika geçti yani bu belki çocuğun midesine zarar verdi hadi çıkarma ihtmalini düşünelim madem eşiniz çıkartabilir diyor ya ya çıkarken makatı parçalasa demir bu demir plastik değil ki . Belki yuttu mideye dik indi midede yan yattı . Nasıl çıkçak bu
Birminikannee Sevdali1biri ayyy hastaneye götür hemen ben korktum şuan bu durumda nasıl rahat olunur çıkmasını beklemeyin hemde demiri ile yutmuş çok sivri olur o demirler
Nazli13 Emine003 yok esi demis ki cocuk kakasiyla çıkarır ama yarinda çıkarmazsa giderim nedir gerçekten o demir herhangi bir yere gidebilir batabilir Allah korusun direkr gidin pişman olmayın sonra
Sevdali1biri Nazli13 o görmediği için bu kadar rahat çok tedirginim şuan iyi birşeyi yok oyun oynuyor umarım. Rahatça çıkarır
Emine003 Nazli13 valla canım böyle bişey Allah’ım korusun başıma gelmesin inşallah ama burası aklıma bile gelmezdi gerçekten bazı insanlar çok rahat 🤷
senemmgncr Sevdali1biri iyi birşeyi yok oyun oynuyor Ne demek bu ya çocuğun teker ve demir yutmuş iyi misin senin hemen acile gitmen gerekiyor hala burda yorumlara cevap veriyorsun tedirginim diyorsun ne yazmamızı bekliyorsun
Nilican Sevdali1biri hala çıkarır mı diyorsunuz ya delerse ya şu an deldiyse hatta neden gitmiyorsunuz hastaneye
Mavis34 Sevdali1biri beklemeden hastaneye gidin allah korusun bir yerde takılır kalır aniden kötü bir durum olusur
eylulmin Sevdali1biri minicik lastik tokaların bile ciğere yapışabilme ihtimali varken demiriyle birlikte teker yuttu diyorsunuz. Her ihtimale karşı doktora götürseniz daha iyi olur. Bu işler ihmale gelmez.