Serpil1996 ya bizim de daha 1 hafta oldu başlayalı 5 ay 22 gnlüktü başladığımızda. Ben 3 gün kuralı uygulamadım (kesinlikle tavsiye değil, kendi yaptıklarımı anlatıyorum). İlk gün havuç patates haşladım bir iki damla zeytinyağıyla çatalla ezip verdim, yoğurt mayaladım verdim. İlk 4 gün 2 öğün yaptım. Ertrsi gün sebze püresine kabak ekledim, ertesi gün biraz pirinç attım falan o şekilde çeşitlendirdim pırasa karnıbahar (gaz yaptığı için ileriki aylarda öneriliyor karnıbahar ama ben verdim sıkıntı yaşamdık) kırmızı biber haşladım bunları hep patates ya da havuçla birlikte çatalla ezip püre şeklinde verdim. 5. Günde kahvaltı ekledim, yumurta sarısı peynir(kendim yaptım) pekmez muz karıştırdım. Aynı zamanda gün içinde meyve filesiyle meyve veriyorum şeftali üzüm(demir açısından çok faydalı) erik falan. Bu gece de bebek bisküvisi yaptım kahvaltılarına eklemek için 😍 avokado, brokoli falan da deneyeceğim ileriki günlerde bunlar da çok faydalı (bu da uzman tavsiyesi olsun) ben biraz bodoslama girdim ama tabi doktorumuzun önerisiyle. Yiyebileceğine de kanaat getirdiğim için veriyorum çok şükür nazar değmesin bir sorun yaşamadım. Herkese bu zorlu süreçte başarılar dilerim. İştahları hep çık olsun bebişlerimizin. ❤️