kubraztrk Benim kız mizmizlaniyor uyuyacam ama korkuma uyuyamıyorum artık 15 günlük olduk ama sanki bir ömür geçmiş kadar zor geçiyor 😒😒sizde durumlar nasıl benim gibi uyuyamsyslar varmı😒😒
HaticeY kubraztrk ya normalde gece biraz uyurdu bugün 1 kez kaynanama verdim tüm gündüz uyutmuş hala uyumuyor şu an dğğğn nedeniyle gece 12 de geldik eve o saate kadar uyumuş çocuk sinir oldum şu an beni nöbete dikti
Deletedmom006 kubraztrk bizde 16 gunluguz. Bir hafta kuvezdeydi. Geriye kalan surecte hic uyumadim. Ne gece ne gunduz. Sariligi var diye surekli emzirmek durumundaydim😥😥hala nobet😫40 i bekle diyorlar. İns iyi olir
svglomr Biz 42 günlüğüz ne gece me gündüz uyumuyoruz gaz sıkıntımız aşırı fazla yorgunum artık sanki ömrümün yarısı gitmiş 😩
Sabriyeillke Biz 58gunluguz mahs var acikinca bi posta alti batinca bi posta uyaniyoruz gece icinde kizim kendi kendine girdi sanki uyku duzenine
RabiaHira Bizde normalde bu zamana kadar uyumuş olurduk bugun yok oturmak istiyor sürekli 3.5 aylığız bugün böyle yaptı nedensiz yere 😔
Mehmetalp Daha durun iti günleriniz. Ben diş nöbetindeyim. 155277443. Kalkışım 8 den beri. Burun da tıkalı. Rabbim yardım etsin hepimize.
yaprak Mehmetalp sütünü damlat açılır Burnu annesi. 1 çay kaşığı sağ yarışını birine kalan yarısınıda diğerine bize çok iyi geliyo
balal Deletedmom006 bizde 18günlük olduk sarılığımız azaldı emzir uyut 🤦🏼♀️ Uyumuyo uykusuzluktan sinirlerim bozuldu artık
Ozlemete 6 aylik oglum her gece saat basi aglaya aglaya uyaniyor uykuda ne demek artik ozledim kayinvalidem sagolsun geldide azcik olsun uyudum 🙏🏻
renkliruya Oğlum uyumayı seviyor maşallah.. Ben hamileykende çok hareketli bir bebek değildi.. İlk zamanlar sürekli uyurdu.. 3 aylık oldu uykusu hala iyi maşallah.. Acaba bununla ilgisi var mı? Yani anne karnında çok hareketli olmayan bebeklerin uyku düzenleri iyi mi oluyor..