Defne1907 Kelebekk2 merhabalar benim kızımda 17aylık day day duruyor baya uzun süre kanepeye tek inip çıkıyor duvarlara çekmecelere tutunarak yürüyor alışveriş sepeti var oyuncak onunla yürüyor elinizden tutup deli gibi sürekli yürümek istiyor ana bi cesaret edipte tek yürümedi geçen ay doktora götürdüm baktı falan bi sorun görmedi 1aya kalmaz yürür istekli falan dedi ama daha bekliyoruz 🥺🥺
Derinsart Kelebekk2 benm kızda 10 aylık yürümüştü bende cok erken deglmi diye sormuştum doktora cok erkendi ve sonra bana sey dedi aslında simdi ki bebekler cok geneli geç yürüyo dedi yani 14/20 ay arasi değişebiliyor Sizin kız cok erkenciymiş dedi Oyuzden dicegm o ki bence hic takılmayın doktorunuzda zatn olumsuz bisey dememiş mutlska yürür biraz zamana ihtiyaci var demekki Sevdiği biseyi koyun almaya calıssın bizimki lptopu görünce baslamıştı yürümeye
yigitinaannesii Bebeğim 18+13 3 gün önce böyle bir post açtım. Bebeğim şimdi yürüyor ♥️ Ortepediye gidecektik son 1 gün kala yürüdü.. Dediğiniz şeyleri yapıyorsa bi problem olmaz,yürür inşallah😘
Zeliff Kelebekk2 endişelenme söylediğin şeyleri yapıyorsa yakındır yürümesi. Doktorlar 18 aydan sonra sıkıntı der ama sıralama varmış sizde pasif değil. Benim kızım siraliyordu tek elinden tuttuğumuz da yürüyordu ama bırakınca öylece kalıyordu yerinde hiç kıpırdamıyordu. Korkuyor diye düşündüm ben. Çok yakınında durup elimi uzatiyordum kendini atıyordu bana adım atmak yerine. Kısa bir ip verdim eline bir ucundanda ben tuttum yine el ele yürüyor gibi olduk birkac gün. sonra ben ipi bıraktım o devam etti. Belki sizdede işe yarayabilir
Selinnnnn1 Kelebekk2 kuzenimin bebegide böyleydi her yere tutunarak gider fakat ellerini bırakıp tek başına yürümezdi özel doktora götürdüler biyerden tutunarak yuruyormu kendi başına kalkıyormu demiş eğer bunları da yapamazsa o zaman sıkıntı sizin bebeginiz sadece cesaret edemiyor kendini hazır hissetmiyor bence Allah korusun bacaklarda sorun olsaydı ayakta bile duramazdi. Sadece biraz çaba sarfetmebiz lazım mesela sevdiği biseyi uzaga koyun yada gel gel yapın kendisine guvenmesini sağlayın
kivancsmom Mutluaile11 benim bebeğimde 14 aylık hatta 14,5 aylık henüz yürümüyor tutunarak ayakta durmayada yeni başladı, emeklemeyede 11 aylıkken başlamıştı….
kivancsmom Mutluaile11 evet😊 tortikollis vardı yüz üstü durmayı hiç istemiyordu boynu zorlanıyordu buna bağladım ben…
Somerkadir4 Kelebekk2 benim eşim de 17 aylık yürümüş stres yapmayın yürüyecektir🤗 Allah’ın izniyle🤲 bu düşme yasadiysa korkuyor olabilir