-Aros- Merhaba anneler.. Kızım şu an 5 aylık ve 3.ayından beri meme reddi yaşıyor..aç kalmasın diye mama verdik..ama sütüm varken artık mama vermek beni çok üzüyor..nasıl memeye tekrar alıştırabilirim..🥺🥺 emzirme pozisyonundan bile nefret ediyor bu arada
MLS09 -Aros- ben de uzun süre meme reddi yaşadım biberona alistigi için artık memeyi istemiyo sadece geve uyurken emiyo gündüz sağıp veriyorum ben savaşmaktan yoruldum umarım sen basarirsin Allah yardımcın olsun
-Aros- Asguney orda da işe yaramadı..emzirme pozisyonuna gelince deliriyor..ve ağzına memem gelince midesini bulandırıyor 🥺
ElvinAda -Aros- ben yüz yüze gittim bence öyle olmalı tutuş veriş vs önemli bunu birisinin destek çıkarak yapmasi daha iyi olur
AsyaSareKostur Benim bebeğimde bugün 3. Ayını doldurdu emmek istemiyor benim zorumla bir kaç dk tutuyor ağlamaya başlıyor doktora danışıp mama vermeyi düşünüyorum bende daha önce yaşamış bir çözüm bulan varsa yazarsa çok sevinirim
-Aros- AsyaSareKostur evet ya kimse yazmıyor ama keşke ne kadar kötü olduğumu görebilse anneler..tam 1 ay mücadele ettim en son aç kalmasın diye mama verdim ..
-Aros- Merak ettiğim tek şey 2 ay mamayla beslenen bebek tekrar anne sütüne döner mi? Memeyi ister mi tekrar ..2 aydan sonra
urzane Pes etmeyin, em kötü emzirme danışmanı ile çalışın İnstagram da Tülin ebe var o çok iyi onu takip edin ama pes etmeyin