cokcocuklu 25 günlük kızım sürekli sag tarafına yatmak istiyor sol tarafa yatırıyorum başını sağa ceviriyor başı düz oluyor kusar tikanir dye ceviriyorum yine,sürekli ayni tarafa yatmasının bi sakıncası varmidir?😏🙄
ygmr cokcocuklu bnm kide hep kafasinisaga cevirirdi hic bi sikinti olmasi kafasi yamukds olmadi şükür simdide her iki tarafinada yatior
Yagizemine cokcocuklu basinin arkasına ve sirtina destek koy donmesin benim bebegimde hep sola yatardi destekle saga alistirdim simdi kendisi saga sola veya duz yatiyo 3 ayligiz
Elfnz34 Evet sakıncası var kafasının bir tarafı yamuk bir tarafı düz kalır sonra kask takmak zorunda kalırlar. Çünkü benim oğlumda hep sağa yatıyor sola yatmıyor doktor düzelmesi lazım dedi yoksa kask takarız o şekilde düzelirdedi.
cokcocuklu ygmr yaa masallah ne güzel dilerim bizimde bi sorun olmaz engel olamiyorum hep sağa çeviriyor başını 😏
ygmr cokcocuklu sadece duz yatmasi sikinti oluor sanırım kafa dizlesmesi falan oluormus cok duz yatincs bisey olmaz korkma csnim
RabiaHira Benimki de sağa yatar sürekli yastık koyduğumda da arkasına ağlayıp uyumuyor zamanla düzeldi kafası kendiliginden korkmuştum suan bir sıkıntımız Yok bakalım
cokcocuklu RabiaHira 10 gün sonra doktor randevumuz var acaba beklesem mi telefonla sorsammi bi sorun olur diye korkuyorum 😒
cokcocuklu Yagizemine sırtının arkasına yastik koyuyorum aslında sadece başını çeviriyor öyle rahat ediyor heralde 🙂