en_sevdiklerim2 Anneler bebegim bugün 1 aylık oldu.hapşurıyor dün ememedi burnı tıkandı galiba bilmiyorm rahat nefes alıp veremedi burnundan.yarın pazar.pazartesi sağlık ocagına götürecm ama bu geceyi ve yarını evde rahat atlatabilmemiz için öneriniz var mı?
elifdedim en_sevdiklerim2 canım çok geçmiş olsun serum fizyolojik su ve burun aspiratörü ile bebişin burnunu aç ki seni bol bol emsin şuan ona en iyi antibiyotik anne sütü sık sık emzir 🌸
Nuraymehmet en_sevdiklerim2 bzde 1 bucuk ayligiz geceleri tıkanıo burnu bugin serum fizyolik sikip aspiratorle temizledim biraz faydası oldu hapsurukta var ama ates yk sukur
Hilalop en_sevdiklerim2 bebeklerin hapşırıp pıskırması başka bir hastalık belirtisi yoksa eğer bana doktorum normal olduğunu o kadar bizim de hapşırıp öksürdüğümüzü söylemişti. Ben burnu tıkalı olup rahat nefes alamadığında bebeğim fizyolojik serum damlatıyorum baya bi rahatlatıyor bebeğimi sonrasında hiçbir şeyi kalmıyor.
Meovvmeovv en_sevdiklerim2 boşuna götürme canım bişey yapmıyorlar ilaç felan veremem bebeğe diyorlar. Acile götür korona testi yaparlar muhtemelen bizde öyle oldu ve korona çıktı bebeğim. Doktor calpol verdi kilosuna göre ateşlenirse şu kadar kullan diye söylüyorlar. Hem acilde çocuk doktoruna da gönderirirler. Sağlık ocağında bişey yapmıyorlar maalesef
en_sevdiklerim2 Meovvmeovv korona mı 🥺geçmiş olsun yok götüremem ya korona derlerse naparımm😔😔başka belirtisi yok hapşurma ve grip dışında
Arden_ En önemlisi burunu açmanız lazım hatta her emzirme öncesi ve bol bol emzirin sizde meyve ıhlamur falan tüketin sütle bebişe geçecektir çok geçmiş olsun
kubranazliyilmaz Tam 40 günlükken olmuştu bebeğim soğuk algınlığı zaditen damla ve rhinfant burun spreyi 3 gün kullandık geçti şükür doktor verdi
elifdedim en_sevdiklerim2 çok kolay canım eczaneden alıcaksın kapağı açılıyo kapanıyo bütün suyu tek seferde sıkarsan çok gelir bebek boğulur gibi olur azar azar sık o hem yumuşatıyo hemde bebeği hapşırtıyo kolay temizleniyor bu arada tazyikli bi şekilde sıkmamaya çalış orta kulak iltihabına neden olurmuş