canankagan Bebeğim 4 aylık, 5 ay olunca tadımlara başlamayı düşünüyorum. Aranızda bu şekilde erken başlayan var mı tecrübelerinizi merak ediyorum. Bu arada İşe başlayacağım için tadımlara erken başlama gereksinimi duydum ☺️
Wanderlust canankagan 5 aylikken ise basladim ve biberon reddi vardi ona ragmen ek gidaya erken gecirmedi doktorum. Bence siz de once doktorunuza danisin suan icin en onemli en besleyici sey sutunuz biliyorsunuz 🌸
Bertugnunannesi canankagan her yerde uzmanlar altı aydan önce bağlamayın diye bas bas bağırıyo acele etmeyin derim ne gerek var bagırsak florasını bozmaya. Herşey zamanında güzel
dolunaymomsss canankagan ben başladım ve çok zararını gördüm. Kesinlikle tavsiye etmiyorum canım 6 ay olmadan başlama sindirimi çünkü erken başlarsan hazır olmuyor. Tadım zaten bir iki çay kaşığı oluyor işe başlasan da doyum için yeterli bir miktar değil 🥰 o yüzden benim tavsiyem başlamaman olur
Wanderlust canankagan hayir hic zorlanmadik bwl basladim zaten tadim bi kasik kadar yese yeterli. Anne sutu alan bebek icin 10.aya kadae gunluk toplam yarim cay bardagi yiyebilir demisti doktorum miktarlar cok az olunca zor olmadi
ddm-tekin canankagan ben başladım oğlum alerjikti kilo alamıyordu doktor kontrolünde başlamıştık 🌸 bir sıkıntı yaşamadık çok şükür. İlk sebzeleri tattırın bence ama ben patatesi falan boğazında kalmasın biraz yumuşak olsun diye ezdikten sonra kendi sütümle sulandırıyordum erken başladığım için. Alerji ihtimali yüksek olan besinleri hemen vermekte acele etmeyin bence bir de ❤️ İnşallah çok güzel bir süreç olur sizin ve bebeğiniz için