Skrszsrp Merhabalar, Oğlum 18, aslında prematüre doğduğu için 16 aylık, Kediye mi, Arabaya ba, Mamaya mama, Dedeye dede, Anneye nenne diyor. Sanki geriden geliyor gibi. Sizde durumlar nasıl? Ben mi evhamlıyım?
Saresi Skrszsrp kızım şu an 19 aylık. Ama 16 aylıkken de çok kelimesi vardı. Doktorumuz kelimesi olmasa bile işaretle göstersin göz teması olsun yeterli demişti
kitapkurdubebeninanasi Skrszsrp merhabalar eger ekran izliyorsa olabildigince azaltin hatta mümkünse izletmeyin bol bol kitap okuyun ne yapiyorsaniz tane tane anlatin onunla konusurken göz hizasina gelip konusun mutlaka faydasi olacaktir. Benim oğlum 16 aylikken maşallah çoğu kelimeyi cikarabiliyordu her cocuk ayni degildir tabi ki
Skrszsrp Saresi her istediğini işaretle gösteriyor çok şükür, hatta görmemezlikten geldiğimde zorla göz teması bile kuruyor. Ya da ben ona kitabı verir misin dediğimde veriyor. Burnun nerde diyorum direkt söylüyor, şarkının hareketlerini yapıyoruz Sanırım ben evhamlıyım di mi :( Bir de baba da diyor.
Saresi Skrszsrp ben kumdan kale yayınlarının tekerleme kitaplarını aldım, çok hoşuna gitti defalarca okuttu günde. Nisa başaran önermişti. Gerçekten çok işe yaradı onu öneririm