SevgiSelim14 Uygun tutmaya çalıştım 530 TL ilk sepet tutarı vardı 400 TL ve üstü 130 TL indirim kuponu geldi. Diğer yerlere göre kıyaslaması nasıl sizce. Merak ettim sadece yoksa o kuponlar Faso fiso mu?
Laden SevgiSelim14 resim yüklenmemiş annemiz. Bu şekilde yükleyebilirsiniz🌺 Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/
Sherlockholmes SevgiSelim14 Tabiki Faso fiso 150 lik şeye 300 yazıp kuponla 150 ye belki geliyor. Yine istedikleri fiyata satıyorlar. Ancak belki kırmızı etiketli ürünleri 350 ye 100 TL indirime fln aynı anda denk getirebilirseniz biraz uygun olabilir
123890 SevgiSelim14 bana gayet iyi geçen lc de sıradan mevsimlik bi kazağı 180 TL olarak gördükten sonra. Bi de hangi site bu alışveriş yaptığınız yer
SevgiSelim14 miraneliz3402 online daha uygun oluyor genelde ya mağazaya girdiğimizde bisey alamdan çıkıyoruz genelde bana da aldığım fiyatlar iyi gibi geldi ama ben pek bakma fırsatım olmuyor e bebek falan gibi yerlere
SevgiSelim14 123890 lcw online uygulaması mesela burda 530 TL lik ürün vardı 130 TL indirim kuponu geldi 400 TL indi