sifirekran_bolkitap Bebeğim 1 aylık emerken sinirleniyor memedeyken ağlıyor memeyi bırakıp sonra bulamıyor, sütüm bittiği için mi böyle yapıyor acaba
Asli_aydin001 sifirekran_bolkitap hayır canim öyle düşünme bizde bir buçuk ayligiz gazı vardır muhtemelen bebisinin benimki de gazı fln olunca öyle yapıyo hem daha dünyaya adapte olmaya çalışıyorlar huzursuz olmaları çok normal 💞
Mbrre sifirekran_bolkitap bizde 24 gunluguz benim bebrgimde yapiyor uykuya geçemediği için yapiyor bizimki genelde :)
sihirbakani sifirekran_bolkitap biraz önce post açmayı düşünmüştüm bununla ilgili.Benim bebek daha 15 günlük memeyi bırakıp bulmaya çalışıyor sinirleniyor bakıyorum süt geliyor gelmediği için sinirleniyor olamaz diye düşünüyorum yavaş mi geliyor az mı çozemedim
Btlgngr sifirekran_bolkitap aynı sorunu bizde yaşıyoruz doktora sordum net bir cevap alamadım göğüsünüzde sakinleştirin tekrar deneyin diyorlar bebiş durmuyor ki sinirlenip ağlıyor
sifirekran_bolkitap Asli_aydin001 gazını aloyorum, altını temizliyorum yine yapıyor, doktor mama da verdi
sifirekran_bolkitap Mbrre evet bizde de var aynı durum ama uykudan uyanınca da yapıyor inşallah zamanla geçer
sifirekran_bolkitap sihirbakani ben de kontrol ediyorum süt var ama çekemiyor mu acaba yada azalıyor süt istediği hızda gelmiyor ona mı sinirleniyor anlamadım mamayı da eds ile gögsümden beriyorum mama emerken hiç sinirlenmiyor
sifirekran_bolkitap Btlgngr zamanla geçer inşallah ben de soracağım doktora tahmin edici bir cevap verirse yazarım size de
Caganbey sifirekran_bolkitap gögsüne sıcak su torbası koy eger sütün az geliyorsa kanalları açacaktır. Bazen gazı oluncada sinirlendiği için yapabiliyor
Tazesine- sifirekran_bolkitap Muhtemelen gazdan ya da uykuya geçemediği için siz ne kadar gazını aldım deseniz de o gaz bitmez bebişlerdr 🤷🏻♀️