Mrseldem Kızım 28 günlük . En basından ber biraz sarılığı vardı hala geçmedi doktor biraz sarılıgı var hala dedi . Şimdiye kadar geçmiş olması gerekmiyormuydu
Mucizegebelik Mrseldem anne sutu sariligidir 1 bucuk ay snrA tamamen gecti aslında 40 I çıkınca geçmeye başlıyor siz iki uç saat arayla beslemeye devam edin Bizimde doğduğunda vardı biraz geceleri falan sık sık emzirdiğim icin çabuk geçti
Eminecak Mrseldem normal. Beslenmesini sıklaştır. Bizim sınırdaydı yüzü sapsariydi bebeğimin sürekli emzirdim gece saat başı kalkip emzirdim bir aylik kontrolunde tamamen geçmişti cok şükür.
beybimveben Mrseldem bebeğinizin sarılığı artık açlıktan değil, sık emzirmekle de geçecek değil çünkü artık uzamış sarılık dönemindesiniz. Doktorunuz detaylı araştırmaya gerek duymadı mı henüz, bilirubin değeriniz kaç çıktı?
beybimveben Mucizegebelik anne sütü sarılığı gece emzirdiğiniz için geçmez. Bebeğin sarılık olma sebebi zaten sizin sütünüz. Tezat değil mi?
turkerg Benim oglumun da ayni sekildeydi. Kilo alimi vs cok iyi olmasina ragmen sariligin tamamen bitmesi 4 ayi buldu. En son gozlerindeki sarilik gecti. Problem etmeyin bir problem olmuyor geciyor nihayetinde
Bebek21-33 Mrseldem benim bebeğimde satılıktı çok yüksekti yatır dediler ama ben kıyamadım evde sürekli sürekli emzirdim kusa bile mama meme verdim uyanmasını zamanlarda biberon verdim geçti korkma sık sık beslensin geçer bir haftaya inşallh