Gizemlibirisi yaa kızlar bu pudrayı bugün aldım. Çok anlamadığım için özellikle ordaki çalışana sordum en açık ton pudra alıcam diye. Bunu önerdi. Eve geldim açtım sürdüm altı pembe çıktı. Yüzüme pembesi çıktı. Allık mı aldım naptım 🤣
Gizemlim Gizemlibirisi canım blushed yazıyor ustunde yani allık bu😀 çalısan size yanlıs ürün vermis sanırım
Kuzeymommms Gizemlibirisi allık pudra yazıyor üzerinde sizi yanlış yönlendirmiş bilmiyordu sanırım gidip iade edin kullanamacağınız birşeyse
Hi-back Gizemlibirisi mat pudra allik yaziyor, yanlis urun vermis ama degisim yapacaklarini sanmiyorum.. yinede deneyin sansinizi 🫣
Gizemlibirisi Gizemlim ay deli mi ne. İki kez sordum açık ton pudra diye. En açıgı bu dedi yaa. Öff. Bir de ten rengi duruyodu kullanınca altından çıktı pembe
Gizemlim Gizemlibirisi o da tam bilemedi sanırım üstunü oyle gorunce pudra sanmis olabilir ama yanlis yonlendirmis sizi
Gizemlibirisi Gizemlim evet ama kasiyer sordum o da aynısını dedi. İnşallah değişim yaparlar açtım denedim çünkü.
Gizemlibirisi Kuzeymommms evet o da bilemedi demekki. İnşallah değişim yaparlar. Ben kullanmam çünkü. Zaten en fazla kullandığım maskara göz kalemi pudra dır. Fondoten bile çok nadir sürüyorum. Allık hiç kullanmam
Kuzeymommms Gizemlibirisi sonuçta personel sizi yanlış yönlendirmiş değişmek zorundalar siz bilerek almadınız sizin hatanız değil