momyandbaby Kızlar 2 ay 10 günlük bebeğim var, emzirirken aşırı zorlanıyorum özellikle sağ göğsümü emerken bırakıp bırakıp suratıma bakıyor emmek için zorlayınca da ağlamaya başlıyor ayağa dq kalksam napsam nafile. başına gelen varmı?
Tazebiranne2408 momyandbaby bizim 1 aylık bizde de aynı sorun var maalesef mama veriyorum sütümü sağıyorum başından beri reddetti memeyi 😢
Humus momyandbaby bazen gaz sancısından emmıyorkar bazen de burunları tıkalı oldugundan. Bebegınızın burnu acık mı ? Ben serum fızyolojıkle gunde bı kere acardım ..
Elif32 2 aylıkken başladı bizimde 7 aylık oldu hala meme reddimiz var mama veriyorm günde 1 ve ya 2 kere emdirebiliyorm artık o da çok acıkırsa hususi çok acıkmasını bekliyorm ancak o şekilde verebiliyorm
Meri2704 1.5 aylık bebeğim benimde sağ göğsümü zar zor alıyor kavga edşyor ağlıyor suratıma bakıyo benimde ucu diğerine göre küçük olduğu için sanırım nasıl çözüm bulabiliriz acabaa
Semzeh Benim de bebeğim 4 aylık són 1 Aydır almıyor memeyi görünce bile ağlamaya başlıyor :(süt kesilmesin diye sağlıyorum ama az geliyor tabi vazgeçmeden sağıyorum bakalım