Btlervtgr Kızlar hayırlı akşamlar 🌸 Bebem natural bez kullanıp memnun kalan var mı . Görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim.☺️
ak1905 Btlervtgr bende bekliym baby turco bedenine göre nasıl en çok bedeni merak ediyorum bı ksc kisi 7bedenle hemen hemen ayni demisti
momandad_16 Btlervtgr günlük kullanmaya iyi ama geceleri kullanım için uygun değil ben çok beğenemedim
redballoons Btlervtgr merhaba, ben sleppy den yeni gectim cok memnun kaldım oncesinde baby turco denemistim bu cok daha iyi.
Sahrabalam Btlervtgr baya memnun kalmıştım ben bir ara kullandım A101’den eşim denk gelip almıştı pamuklu yumuşacık dokusu vardı kızım 4 aylıktı kullandım taşma sızma koku olmadı
Sherlockholmes ak1905 Bedenleri aynı. Ben baby turco da bebem naturalde de 5 numara kullandım kızıma. İkisi büyüklük olarak ayni
Btlervtgr ak1905 Merhaba canım 🌸 dün gece ilk kez bebeland taktım ve sızdırma yapmamış bu gece yine takıcam ilk gece memnun kaldım şimdilik inşallah sızdırma yapmaz devam ederiz böyle
Btlervtgr momandad_16 Slepyy kullanıyodum ama geceleri sızdırma yapıyo sabah bir uyanıyorum her yeri çiş kararsız kaldım sağol canım yinede
Sherlockholmes Btlervtgr bayadir bebem natural kullanıyorum kızım 16 aylık 5 numara kullanıyorum iri bir bebek değil. Ondan önce sleepy natural kullanıyordum. Şu an bebem naturaldan memnun olduğum için devam. Tavsiye ederim fiyat olarak da uygun
Mistikestik Btlervtgr asla 8 ay pişik olmayan oğlum o bezin ilk gününde pişik oldu bizim bez bitmişti mecbur aldım almaz olaydım geçen yanlışlıkla onu takmışım bi açtım yine pişik olmuş
Btlervtgr Mistikestik yaa geçmiş olsun canım bende aldım bakalım nasıl olcak inşallah yapmaz bizde pişik
Btlgngr Btlervtgr merhaba ben 1-2numara stoklamıştım memnunum hatta 1numara bitince molfix aldım ama bence bebem natural daha iyi molfix kızarıklık yaptı bizde
Purposeless Btlervtgr keşke en başta bunu kullansaydim dediğim bı bez ve çok memnun kaldım esnekliği çok güzel tasma sızma pisik olmadı üstelik daha ekonomik