Ya kızlar 10 aylık bebeğimle uyuza yakalandık doktor kwelleda verdi bebeğe bizede wilkinson pomat verdi daha önce uyuz hastalığına yakalananlardan Allah rızası için yardım istiyorum bu ilacı 3 gün üst üste aynı kıyafetlerle duş almadan sürücez çok affesersiniz açık yazmak durumdayım vajina içi ve Pop arasına kadar sürecekmişiz ve tuvaletten sonra tekrar sürücekmişiz ellerimizi ykadığımızda da aynı şekilde ama bu kremin yapısı yağlı gibi ellerimi iyice tıkamam lazım ben yemek falan yaparken nasıl yapıcam bi de bebeğimin ellerine yüzüne sürücekmişim iyi de çok hareketli eli ağzında sürekli ben nasıl sürücem lütfen bana bi akıl verin siz nasıl yaptınız ? Bi de emziriyorum göğüs ucuma kadar sürmem gerekiyomuş her emzirmede yıkayıp tekrar sürmem nasıl olucak çok sık emiyo bebeğim yarım saatte 2 kere emdiği oluyo mamayla arası yok karnı çok aç olmadığı sürece mama içmiyo bi de ev temizliğini nasıl yapıcam mesela şimdi kremi sürdüm temizliği ben kremliyken mi yapıcam yoksa krem işini bitirip duş aldığımda mı ? Biz krem sürdüğümüzde tek bi odaya geçsek 3 gün boyunca diğer odaların kapısını camını hiç açmasam olur mu ? Sonra öyle temizlesem ? Bebeğimin beşiği park yatak onun temizliğini nasıl yapıcam ? Park yatağın temizliğini nasıl yapıcam ? Bizim yatağıda bebeğimin yatağımızda poşetleyemem ki ütümüz bozulmuştu bizde zaten kullanmıyoruz diye ütü almadık hadi bizim kıyafetleri 90 derece de yıkarım ama bebeğimin kıyafetlerini nasıl yıkıcam 90derecede lütfen bana bi akıl verin kafayı yememe ramak kaldı