momyandbaby 2 ay 10 günlüğüz benimki de tüm gün memede durmak istiyor sadece dışarıda arabasıyla gezerken ağlamıyor onda da ağzına emzik vermeden durmuyor, oyalamak çok zor daha bişeyden anlamıyorki 10 dk oyuncak gösteriyoruz zeka kartı gösteriyoruz sonra birwz dolaştırıyoruz altını açıyorum filan oyalamak için ferahlıyor biraz yarım saat sonra hop yine memeye , memede düzgün dursa hiç şikayet etmicem memeyle de kavga ediyor kısır bir döngü içersindeyim
Busra2835 momyandbaby benim bebeğim emzikte tutmuyor her emziği denedim Philips hariç büyüdükçe düzelir inşallah
eylulannesii Busra2835 emzik tutuyor mu emziğini verseniz? benim bebeğim de öyleydi emzik tutmuyodu sonra bi şekilde tutturduk ve çok rahatladım iştahını falan da azaltmadı yine acıktıkça emdi
Busra2835 eylulannesii tutmuyor emzigini tutması için herşeyi denedim oyun oynuyor bı süre emzikle sonra sıkılıp istemiyor
Busra2835 Gokturk_ benim bebeğimde aynen öyle doktora gidip sorarsanız benide bilgilendirir misiniz nedenmiş benimde bebeğim çok emiyor ve kusuyor
BebekKayra Busra2835 10 gündür ara ara ishal oluyor bebeğim o günlerde 2 saatte bir emiyor saat başı emiyor canı ne zaman ne kadar isterse emiyor yorucu oluyor tabiki ama sağlığı için önemli anlar bunlar dayanmaya çalışıyorum Allahın izniyle bu günlerde geçecek inşallah 🥰
Elisasmommy Busra2835 neden korkuyorsun bacım bebek bu en yakını sensin elbette seni istetecek seni emmek isteyecek babannesi mi emzirsin 🤣 versen seve seve yapar
Elisasmommy Busra2835 7. Aydan merhaba 😃 Senin bebiş daha çok küçük annesi; sana, tenine, kokuna, sütüne, şefkatine, sıcaklığına çoook ihtiyacı var♥️Gazı varsa da emmek isteyebilir, huzursuzlanır emerken