Hunilininbirii Doğum yapalı 43 gün oldu 68 kilodan 47ye düştüm 😒 bebeğim alerjik ve gazlı bi bebek süt ve süt ürünleri paketli gıdalar hepsi yasak ne yesem kilo yapar yiyecek bişey bulamıyorum çocuğa dokuncak diye
tarcinnn Hunilininbirii boyunuz kaç? Benim bebeğim de aynı durumda ben sebze yemekleri, tavuk-et yapıyorum. Yanına piriç pilavı ya da ekmek biraz tekdüze ama gaz olmuyor en azından 🥲
Busraa3535 Hunilininbirii doğumdan önce de eğer bu şekilde zayıfsanız acaba eskisi gibi mi oluyor kilonuz. Bende alamıom kilo yaa
joyfulmom Hunilininbirii emzirirken kilo nasıl veriliyor anlamıyorum ki 4 aydır sadece emziriyorum ve bir kilo dahi veremedim yediklerime dikkat etmeme rağmen 🙄
Hunilininbirii tarcinnn 1.67 etten tavuktan tiksindim artık 🥲 evet gaz konusunda bizde biraz rahatladık şükür diyet yapınca ama bu seferde ben kilo kaybetmeye başladım üstüne bide sürekli emiyo eriyorum resmen napıcam bilemedim 🤷🏼♀️
Hunilininbirii Betul-08 inan bende aynı şekildeyim 7/24 mememde aç olmasa bile emzik gibi ağzında tutuyo 43 günde yaşlandım resmen 🥺
Hunilininbirii tarcinnn ay kilo vermesem yine sorun değil boğazıma hakim olurumda her görenin ne bu halin demesi sinirlerimi bozmaya başladı
tarcinnn Hunilininbirii aman takma boşver alırsın. Sağlığın yerindeyse takma bir şeyi. Ha yok ben de çok zorlanıyorum enerjisiz hissediyorum diyorsan multivitamin kullan bence
Hunilininbirii Busraa3535 evet doğumdan öncede bu kilodaydım hamileyken tam ideal kiloya gelmiştim 1 ay içinde hepsi gitti
Busraa3535 Hunilininbirii işte biraz bunyeye baglı brnde 50 ile hamile kaldm 68le girdim suan 52 falanım. 55.60 arası bana gidiyor ama kilo alamıyorum. Zayıflık hic sevmiyorum bende
Hunilininbirii joyfulmom alerji çıkmadan önce herşeyi yiyodum yememe rağmen kilo veriyodum şu an yemiyorum yine gidiyo her şekilde veriyorum 🙄
Sevdapl Hunilininbirii tahin pekmez tüketin. Çayın yanında incir, hurma gibi şeyler yiyin. Kalorisi yüksek besinler yemeniz gerekiyor.