biruykusuzanne Instagram’da veya başka internet sitesinden yaptıran güvenilir sayfalar varmı bildiğiniz yasin cüz ve tesbih seti dağıtmak istiyorum
Hefnan biruykusuzanne Bizim de 12 ekimde 40’ımız çıkacak Allah izin verirse bende Mevlüt hediyeliği arıyorum
Elisasmommy biruykusuzanne https://instagram.com/ikra_mevlid_hediyelik?igshid=NzNkNDdiOGI= Kızımın altı ay kınasında yaptırmıştım Yasin, tesbih tül kese içinde.(Kırmızı konsept) İşimi gördü. Çok harika mı değil ama kötü de değil. Verdiğim paraya anca bu kadar olurdu yani güzel bir hediyelik 🎈 Tavsiye ederm yalnız Yasinler küçük bilginiz olsun. Allah kabul etsin inşallah sağlıkla büyütün bebişlerinizi🙏 Hefnan Meryemhk
Sarikuzumalp biruykusuzanne instagram mevlidimvar sayfası. Ben oradan sipariş vermiştim çok ilgililerdi ve çok güzel sorunsuz geldi. Hatta ben üzerine bir yazı seçmiştim o yazıya şunu da eklersek güzel olur diye aramışlardı telefonla. Çok memnun kalmıştım.
ndemir1006 biruykusuzanne birkaç gün önce ben de Mevlüt yaptım Trendyoldan ‘bompi süt çocuk kornet külah beze’ aldım etiket yapıştırdım üstlerine çok hoş ve değişik oldu özellikle çocuklar kapış kapış aldı
Meryemhk Elisasmommy ya yarım elma gönül alma orta halli insanlarız kampanyası varmış masaya isimlikli yaptircaz bakalım teşekkürler ☺️
pnr515 mevlüthediyelikleri.com sitesinden yaptırdım geçen hafta. Sabah sipariş verdim öğlen kargoladilar ertesi gün elimdeydi. Kadife kaplı olanlardan yaptırdım üçlü set 14 TL. Daha ucuzlari da var. Ben memnun kaldım