kubusss Kızlar kızım rota oldu zar zor kilo aldırmıştık simdi zayıfladı hastalığı geçince bebekler hemen geri eski kilosuna dönüyor mu:(
Dondurmalikahve kubusss Ne kadar vermiş bu arada evet hastalanınca eski kilolarına geri dönüyorlar tabii hiç merak etmeyin.
Gizemblbl kubusss çok geçmiş olsun inşallah hemen kavuşur sağlığına ama onlar çok güçlü hemen toparlanır. Bizde zar zor kilo aldırıyoruz siz ne yaptınız alması için
kubusss Dondurmalikahve hiç bilmiyorum Tartmaya korkuyorum zaten hala hastanedeyiz. 20 aylık olacak 11e yaklaştıydı kilosu zar zor simdi gitti tüm emekler
Dondurmalikahve kubusss Benim oğlum da üst üste hastalanmıştı 600-700 gram arası vermişti o zamana kadar yürüme emeklemeye diş çıkarmada hiç kilo vermemişti halbuki çok hareketli de bir çocuk bir de bu yaz 1 kilo verdi o kilosunu da hemen hemen almaya başladı sayılır yani korkmayın elbette ki kiloyu tekrar alıyorlar.
Eloo005 kubusss rota değil çok şükür normal grip birde ondan öncesi 1-2 hafta aşırı uyku gerilemesi sabahlara kadar uyumuyordu yemiyordu hala yemiyor 🥺
kubusss Gizemblbl video açarak sevdiği şeyleri yedirerek peşinde kaşıkla dolaşarak aldırmıştık iştahı da açılmıştı ama şuan sıfır iştah yiyemiyor hiçbirşey 4 gündür
kubusss Hghghghghg rotavirüs bi girüs çeşidi berbat bi hastalık rabbim yaşatmasın. İshal ateş kusma vs.le kendini gösteriyor
Merve2017 Gizemblbl yanlış anlamayın lütfen ama o şekilde yemek vermeyin ne yediğini anlamıyor çocuk sadece ekrana odaklanıyor ve yediğini anlamıyor kilo demek sağlık demek değil Benim oğlumda çok zayıf üzülüyorum ama bu şekilde vermemeye çalışıyorum
kubusss Merve2017 benim çocugum birşeyler izleyerek yiyor ama onun dısında asla talep etmiyor yemek bitince de izlemeye ısrarcı olmuyor bir de sevdigi seyleri yiyor sevmedklerini videolarla yemez doydugunu da kendi anlıyor kar zarar düşünerek videodan destek alınabilir diye düşünüyorum ben.
Sinemisssss kubusss kızım da 20 aylıkken ciddi hasta oldu 4 günde 700 gr verdi ama verdiği kiloyu 10 günde aldı çok şükür hiç üzme kendini iyileşince verdiği kiloyu alır
kubusss Sinemisssss ah yüreğime su serptiniz valla öyle üzülüyorumki hem hastalığına hem böyle erimesine.. kaç kiloydu sizin kızınız. Sağlıkla büyüsünler
Gizemblbl kubusss keşke benimki de öyle yese 😩😩😩sevdiği şu yemek var diyemiyorum ben artık ne yapacağımı şaşırdım valla çok üzülüyorum hatta kendime yapmamam lazım ama harap oldum
Sinemisssss kubusss [](https://) 12.500 11.700 e düştü 4 günde ama sonra hemen aldı çok şükür şu an tam 21 aylık
Sinemisssss kubusss azar azar ama sık sık yer bir de cok hareketli yaramaz bir bebek değil sanırım yediği o yüzden yarıyor . Öyle herşeyi de yemez ama kemik suyu , terbiyeli çorbalar, sebzeli makarna bir de protein ağırlıklı besliyorum