Melike571 tavsaninannesi bugün bize de verdi doktorumuz canım şırımgayla boğazına sıkıyorum. Ağzının içine değil tadını almadan direk yutuyor bizde bugün başladık balgam öksürük var bizde de
maysa-19 tavsaninannesi geri ogurup çıkarmıyor.bizde ağızdan gidesiye kadar sıkıntı yuttumu çıkartmaz.siringayla sıkıyorum ya birden zaten yutmuş oluyor
tavsaninannesi Melike571 bende deneyeceğim uyanınca baya iyi toparlıyormuş şurup içebilse bizimde sesi çatallaşmıştı halsizdi öğlen verdi doktorumuz 2 saat oldu içirememiştim
Melike571 tavsaninannesi bizimkide kaç gündür geniz akıntısı ve mide bulantısı kuama vardı dün de öksürük ve balgam başladı sesi de çatallamıştı dediğin gibi canım biz içtik biraz daha iyi en azından ayakta atlatıyor.
tavsaninannesi Melike571 içiremiyorum hiç bir şekilde ya hemen kusuyor yediklerinide 😢 dolvenle alerji şurubu verdim bide vitamin şurubu verdim öyle atlatmaya çalışcaz artık inş ilerlemeden atlatırız
tavsaninannesi ipekk05 benimki sadece hazır kaşık mamasının içinde almadı tadını onlara karıştırıp verdim mecburen öyle olunca toparladı ilerlemeden ama sonra umca diye bitkisel bi damlaya başladık oda iyi geldi
Esraaa55 Yeicyat bende tam onu soracaktım bnm bebegımde 6 aylık saglık ocagına götürdüm ordakı doktor verdı kullanıyorum ama korkuyorumda bır yandan 2 yas ustu yazıyo çnkü 1 cay kasıgı verıyorum bende sizinki kac aylık
Yeicyat Esraaa55 ay bnmde 3 aylık doktor yazdi verdik biz ilac hakkinda arastirma yapmadan iyide geldi. 5 gun fln oldu. Ama herkes başka bisy solemis:(
Yeicyat ipekk05 gülerken veriom vala boğazına dogru:) yan yatirmasina izin vermiom yutuo mecbur:) yatar halde
Yeicyat Esraaa55 ewt usutmus daha kotulerse verin demisti bzde burnu tikanmisti oksuruodu verdik. Size doktor mu verdi peki
Esraaa55 Yeicyat bana saglık ocagındakı doktor verdı sızdemı bı cay kasıgı verıyosunuz ve günde kac kere verdınız bana üç öğün ver dedı
Yeicyat Esraaa55 sabah aksam 1 cay kasigi kadar verdim. 5 gündür veriodum toparladi daha vermeyi dusunmuom