Zynp555 Selam kizlar bugün tam 6 aylık olduk ben biraz aceleci davrandım 3 gün önce yogurt vermeye başladım bugün kabağın 2. Günü ve ilk gün hüsran 🤭 sizler neler veriyosunuz paylaşır mısınız ? Ek gıdaya nasıl başladınız ne zaman pütürlü şeyler yedirdiniz ?
Kbr041 Zynp555 bizde 2 hafta oluyor başlayalı ilk kabak havuç patatesle başladık yoğurt verdim sonra şimdide mevsim meyvelerine geçti. Çatalla ezip veriyorum. Meyveleride cam rende yapıyorum
Ece__ Zynp555 ben 6. Ay boyunca doktor önerisiyle tamamen sebze ve yoğurt tadımı yaptırdım. Havuç, patates,kabak ile başladık sonra yoğurt tadımı yaptık. Sonra farklı sebzeler denedik. Daha sonra meyvelere geçtik, hepsinde 3 gün kuralına uydum
Zynp555 Kbr041 kabak denediniz mi hiç ? Ben önce yoğurtla başladım şuan kabağın ikinci günü ama ilk gün bayağı çıkardı midesi bulandi
Eylulloo7 Ben kabak denedim ama üç gün kuralına uymuyorum ilk gün eğer sorun olmuyorsa ikinci gün farklı bir şey tattırıyorum üçüncü gün ise ilk iki günü karıstırıp verıyorum catalla ezdim fakat benım bebiş 5 aylık ve o yüzden biraz yutmada zorluk oluyor halıyle. Kaşık mama da deniyorum arada meyve püresi yada kutu mamalar varya onlardan tabı dr dan dr a farklılık ta var elbet 🙃
Arden_ Bizde 15 gün önce başladık ilk yoğurtla başladım bebişim epey sevdi yoğurdu patates havuç kabak sırayla 3 gün kuralına uyarak verdim ama püre şeklinde sade verdiğimde üçünü de sevmedi yoğurtla karıştırıp verdim yarına da meyve tattırmayı düşünüyorum elma yada armut vereceğim
minikordek Kabak havuç patates yediremedim asla nokta kadar bile yutmuyo hep tükürükle geri çıkarıyo üçünü birbirine karıştırıp denedim bugün gene aynı en son yememek için ağladı 🤦 ben de azcık suyla blenderdan geçirip katı bi çorba haline getirdim öyle olunca çok bayılmasa da yedi biraz pütürlüye alışması lazım ama asla kabul etmiyo böyle deniyim bi de dedim tat olarak alışırsa pütürlü de yer belki sonra diye 🤦 napıcam bilmiyorum @Zynp555