Cly01 Kızlar yakında işe başlayacağım maaşımın hepsini altın hesabına yatırmak istiyorum banka farkeder mi nasıl açabilirim şubeye mi gitmem gerekiyor mobil acabiliyor muyum bir de bana kazanç sağlar mı
Balkupum2505 Cly01 kullandiginiz mobil banka varsa ondan kendiniz acabiliyosunuz bankalarda ewt 10 20 tl civari bi oynama oluyo ama uzun vade dusunuyosaniz bu pek önemli deyil
Balkupum2505 Cly01 benim mobilde altin hesabi acik elime geceni atiyorum 10 tl gecse atabiliyosunuz altin hesabina.. damlaya damlaya 1 gram oluyo 😀
Lavantakokusuuu Balkupum2505 ay bunu nasıl yapıyorsunuz benimde elime nakit geçiyor veya hesabımda oluyor biriktirip öyle alıyorum altın ama bu 10 - 20 ne geçse atabileceğim şekilde nasıl yapılıyor o daha iyiymiş ben 10 - 20 kalırsa harcıyorum hemen oraya atarım hemen.
Balkupum2505 Cly01 kuveyt diye biliyorum ama siz yinede iyice bir arastirin. Her bankada inişler cikislar oluyo ama
Zhnce Cly01 bir kaç ay öncesine kadar Kuveyt ve Türkiye finans avantajlydi Bddk engelledi maalesef smdi tum bankalar hemen hemen ayni makas farkı ile alım satım yapıyor
Balkupum2505 Lavantakokusuuu bende 1 ay oncesine kadar bilmiyodum ve gercekten cok iyi bir sistem eline ne gecerse hemen at oraya ve yok say elde birikmesi cok zor oluyo gercekten. Mobik hesabinizdan altin hesabi acın hatta youtubeye yazin mobilden altin hesabi nasil acilir diye. Hangi bankayi kullaniyosaniz onun adini yazarak. Detayli bir sekilde anlattiklarini uygulayin öyle daha kolay yaparsiniz.
Lavantakokusuuu Balkupum2505 geçen aylarda açtım altın hesabı yapmıştım ama illa 1 gram tutarı istiyordu yada ben yapamadım öyle kalmıştı kapatmıştım sonra hesabı. Hangi bankadan açtınız hesabı? Garantileyle denemiştim şimdi kuveytturkle deneyeceğim
Balkupum2505 Lavantakokusuuu yapikrediyle actim ben yegeniminde kuveyt oda ayni sekilde eline geceni atar yani butun mobil bankacilikta var bu banka farketmiyo ben youtubeden inceleye inceleye ögrendim valla 😀