NOG06 Kızlar bebeklerinizi ne zaman mama sandalyesine oturtmaya başladınız? Benimki Şuan daha 3 aylık, ama merak ettim ne zaman başlandığına, şimdiden alsam mı mama sandalyesini diye düşündüm çünkü her ay herşey üstüne koyarak pahalılaşıyor 🫠🫠
Yektoli33 NOG06 Desteksiz oturamadigi için almıştık biz tee 7 8 aylıkken. İkinci el aldım. Şu örümcek ayaklılar çok güvenilir gelmemişti çünkü. Diğerleri de pahalıydı.
merrvayydn NOG06 benim bebeğim de 3 gün sonra 3 aylık olacak bende aynı mantıkta ilerleyip 300 liraya aldım şuan 400 olmuş oturmaya başlayana kadar 500-600 olur.Ek gıda gereçlerini bile yavaş yavaş alıyorum bi anda çok masraf olmaması için.Her bebek farklıdır ama genelde 6. ayda desteksiz oturuyorlar bence alın daha sonra fazla para vermektense😊
1sincaptanesi NOG06 kızım 4bucuk aylık ikinci el uygulamasından aldım ama sıfır hiç kullanmamış belli 100₺ bence bulunabiliyor ben çok küçük bir ilçede denk geldim bide😇 henüz kullanmıyoruz tabi 🥰
NOG06 merrvayydn ay evet ya hamileyken yelek falan aldıydım ebebekten 24 tlydi galiba şimdi 60 olmuş yuh dedim 🫠🫠
gamzes-26 Ayında başladım öncesinde destekli oturma yapıyorduk hevesliydi plastik olanlar pek güvenilir gelmedi iyi bir şey almak istedim letgodan bulmuştum ki arkadaşlarımız hediye aldı saolsunlar
NOG06 Tiffany Valla ebebekten baktım sadece de bi beğendim 460 mı öğle bişeydi yalan olmasın alırsam onu alıcam
merrvayydn NOG06 vallahi öyle artık anlık ihtiyaca göre değil de 1 sene sonrasına göre falan almak gerekiyo😂