Elifpeker Anneler nasıl geçiyor ? Bu atak dönemi beni aşırı zorluyor nasıl bir yol çiziniz bana yardım edin çıldıracak gibi oluyorum dk da bir gece memeye kalkıyor sürekli kucakta uykuya geçiş desen artik yok napicam nasil geçecek ne zaman bitecek 😢
starwomen Elifpeker bu dönemde biraz zor olsa da annenin yapacağı en büyük şey sabır sabır sabır.. ben gün içerisinde kızımı hem aşağı indirip etrafı gezdiriyordum hem arabasıyla gezdiriyordum komşularıma falan gidiyordum vakit geçsin de delirmeyim diye 😂
Ece__ Elifpeker valla tek çözümü sabır, 4. Ay atağını biz de çok zor atlattık 1 ay kadar sürdü. Geçiyor, geçecek merak etmeyin :)
Elifpeker starwomen uyku gözünden akıyor uyumuyo ay nasıl dayanıyor anlamıyorum en fazla 2 saat ayakta kalabilir yani
starwomen Elifpeker bende şaşıp kalıyordum ben bayılacak gibi oluyordum ama kızım uyumuyordu ben bir çözüm bulamaştım ama bazen kızım arabayla gezerken uyuyordu o uyku onu rahatlatıyordu
Elifpeker Elifpeker gözleri uykusuzluktan kanlanmiş ama yok uyumuyo nasıl dayanıyorlar anlamış değilim
Meva3804 Şuan bizde aynı sorunlari yaşıyoruz üçüncü ayı güzeldi ama dördüncü ay geçmiyor ondaki ve bendeki uykusuzluk yorgunluk çabası bir sekilde atlatcaz inşallah