TOSPAMMM17 Kızlar bi türlü adet olamadım 6 gün geçti ağrılarım var ama türlü yok olamıyorum ilaç da kullanmak istemiyorum emziriyorum bitkisel ne yapabilirim bileniniz var mı? Bu ara da hamile değilim kesin baktırdım!
Selin1234 TOSPAMMM17 eğer hamile değilsen sogan kuru yap birtane soğanı ikiye böl kabuğu ile birlikte iki bardak suda kaynat sarı suyu çıkıncaya kadar sonra iliyinca iç bir kaç saat içinde adet oluyorsun ama hamileysen fayda etmez
Theodora TOSPAMMM17 maydanoz suyunu da deneyin pek etkilidir😁 Ben aksam 10 gibi icmistim gece tuvalete diye kalktim mucize gerceklesmisti😅
Selin1234 TOSPAMMM17 tamam ozaman ben bunu içtikten bir kaç saat sonra adet oluyordum normalde yalnız doğum yaptıktan sonra hiç adet olmadım buda fayda etmedi ama daha önce olduysan sokturuyor
Selin1234 TOSPAMMM17 stres yapmışsın o zaman tarlusal al 2,3 saat sonra emzire bilirsin canım aslında yapiyor ama bir kaç bardak daha iç ben enson bu sogan i yaptiginda adet olmadim meğerse hamileymisim hiç beklemiyordum
TOSPAMMM17 Selin1234 sanırım stres yaptım bide şu sıralar düzenli de beslenmedim bu sabah oldum ay çok korktum hamileyim diye ama bi o kadar da eminim yani allahtan oldum gece bidaha yaptım içtim amca fayda etti demekki
TOSPAMMM17 Theodora dün 2 bardak sopan suyundan sonra bu sabah anca oldum bidahakinw böyle olursa onu da denerim canım saol