alparslanmomsss Merhaba anneler size sorum var 🫣 10 aylık bebeğim var 5.ayda adet olmaya başladım ama bu ay olamıyorum adet her yerlerim ağrıyor 1 hafta geçti dün 1 damla geldi bitti bugünde öyle normal mi acaba ? Tatile gitmiştik ondan olabilir mi acaba
tarcinnn alparslanmomsss kız hamile olmayasın 😅 bende hiç olmadı ama yerleşme kanaması falan diyorlar ya
alparslanmomsss tarcinnn ya bende ondan korkuyorum 😭 eşim hayır diyor ama bilmiyorum ya bebeğim şu aralar sıkıntılı uyku düzenimiz yok geceleri hiç ondan mı kaynaklanıyor anlamadım hiç başıma gelmedi böyle bişey bir yönden de korkuyorum
tarcinnn alparslanmomsss son zamanlarda ilaç falan kullandıysan ondan da olabilir bekle 1-2 gün daha test yap olmadı sonra
alparslanmomsss tarcinnn alerji ilaç kullanmıştım parol ile o mu yaptı bilmiyorum akşam test yapcam bakalım 😭
alparslanmomsss tarcinnn rabbim evlat Özlem’i çekip anne baba olmaya layık olana nasip etsin inan oturup ağladım çok erken daha diye kuzenime aldırttım test hamile değilmişim 🫣
tarcinnn alparslanmomsss Allah her isteyene vakitli şekilde versin dediğimiz gibi 🥰 muhtemelen kullandığınız ilaçtan o zaman