Bisracinarkartal Kizceler bu ay odasını ayiracagim bebeğimin yatağını seçtim ama düşmesini engellemek için naptirayim nasıl yaptırayım klasik Montessori baza yaptircagim ama tutunup ayağa kalkar düşer diye endişelendim evet ön tarafı kapılı bir şekilde yaptircam ama uzunluğu düşmemesi için nasl yapcam bilmiyorum ekstra uzun yaptırsam çıtaları bu sefer çirkin mi durur diye düşündüm tabiki çocuğumun düşmesinden önemi yok ama karar veremedim model bu
Dnacar83 Bisracinarkartal benim oglum boyle arasi acik besige korumasi varken ayagini sıkistirip kirdi :( 1 hafta olacak cok dikkat edin lutfen gerekirse yerde uyutun cok kotu bisey Rabbim kimssnin basina vermesin 20 aylik suan
incircekirdegi Bisracinarkartal daha sonra çıkarılabilecek şekilde ek korkuluk yaptırabilirsiniz belki. Tek çözüm bu gibi geliyo. Ben de zamanında çok düşünmüştüm yatak alırken, montessoriden korkuluk olayından dolayı vazgeçtim, bir de oda küçük olunca daraltma durumu filan.. En sonunda Çilekten büyüyen beşik aldım, baya derin bi beşik. Acaba sarkar mı endişesi olmadan kafam rahat uyutuyorum.
Rainnnn Bisracinarkartal ben bundan aldım maalesef ayağa kalkınca direk aşağı düşecek gibi oluyor hiç kullanamadık daha şuan 10,5 aylık inşallah bi kaç seneye kullanırız 😂
Melikeeeecansuu Bisracinarkartal hangı sayfadan alacaksın. Ben de var aynısı yatagın oglum ögrenene kadar yanlsrın yastık koydum yere battanıye serdın düşerse ögrensın düşecegını dıye bıkackere düştü battanıye ustune artık dıklıp benı cagrıyor
Bisracinarkartal Dnacar83 şuan beşiği böyle aralıklı bazen ayağı giriyor şuan çok korktum dikatederim saolun
MinnakvLiva Aralıkları geniş olsun sıkışmaması için ben öyle yaptırdım, baza yaptırmadım çünkü yere yakın olmasını istedim, şuan yere bayağı yakın, kapısı ortada değil yanda, şu arkasındaki gibi çatı yaptırmadım dümdüz büyük bir kafes gibi
Bisracinarkartal MinnakvLiva aralıkları dar istedim eşim marangoz ekstra yükseklik li şekilde yaptrcam
MinnakvLiva Bisracinarkartal kolu bacağı sıkışmayacak şekilde olsun aralarıkları hatta kafasını bile sokmaya çalışır çocuklar
uykusuzpanda Bisracinarkartal Bende kenar yuksekligi acisindan bu yatagin seklini begendim mesela ozel yaptircaktim hatta tanidik mobilyacimiz var tabi sonra vazgeçtik ranza yaptircaz onunda hatta alt katı bu şekil olucak sonradan enazindan cocuk buyudugunde yan tahtalari cikarttirirsak kibar bi yataga donusur basliklariyla diye fikir olsun diye attim diger yataklara gore yuksek geldi https://imgyukle.com/i/nK7HWn