balannesiii Selam kızlar Birşey sormak istiyorum oğlum 3,5 yasında simdi oda takımı almak istiyoruz sizin güvendiğiniz alıp kullandıgınız memnun oldugunuz takımları nerden aldınız acaba istanbul avrupa tarafındayım yardımcı olursanız cok sevinirim🥰
Pixie balannesiii valla bir mobilyasıyla gidip pa balannesiii bir mobilyacıya gidip dünya para vermeye gerek yok. Direk instagramda herkesbanadilosder hesabına bak. Storylerde paylaşmıştı bugün bebek odasına aldığı her şeyi öyle uygun ki. Bende bugün oğluma montessori yatak sipariş ettim.
balannesiii Aselsevim orayı gördüm cok pahalı ama ya sadece yatak ve dolap icin 15 bin dedi icinde yatagın alt yuvası yok komidin yook hepsini koyunca 20leri geçer sanırım sadece komidin 3600 tl civarıydı🥺
Aselsevim balannesiii doğru ben aldığımda dolapla yatak 6 civarıydı şuan bu fiyata bı tanesi alınmıyo bir yıl içinde iki katından fazla arttı
NmalkoC Biz çilek mobilyadan aldık montessori tarzı diğer mağazalara bende gğvenip gidemedim vivensede vardı mesela uygun fiyat ama suntalem kullanılmış çok dandık bi malzeme o yuzden tercih etmedik
balannesiii NmalkoC evet bende 10 bine beğendim alıcaktık nerdeyse sunta dendi o yüzden tercih etmedik iyisini almak icinde 16 17 bin civarı ayırmak gerekiyor uctu herşey🙈
balannesiii Pixie aa bir bakıyım teşekkür ederim bilmiyorum 10 bin diyenler oldu onlarda hep suntaymış mahvolur mobilya tasınsam falan yazık verdiğimiz pralara cidden gecen sene 5 fazlaydı bu sene 15 bin oldu ya