Gzmefnn Kızları e buçuk ay önce sezeyan doğum yaptım ama hala ameliyat yerim ağrıyor belim de ağrıyor ama onun normal olduğunu söylüyorlar sanki yeni doğum yapmış gibi böyle olan varmı
Caansell Gzmefnn bendede bı süre bel ağrısı devam etti ama şimdi geçti bebeğim 5 aylık. Ama dikiş yerlerinde ağrım falan olmadı hiç onu bilemiyorum canım
Gzmefnn Gzmefnn bide şöyle bişey fark ettim benim dikişlerim düm düz değil yukardan aşağı doğru kesilmiş
Gzmefnn Hawva ikisi de devam ediyor hala sıcak tut korse tak dediler onu da yakında belimin ağrısından duramıyorum resmen
Elif_123 Canım 11 ay oldu hâla dikiş yerlerim ağrır ölene kadar böyle olacak sanırım büyüklerin dediğine göre zorlamada ağırlık kaldırmada üşütmede hep ağrır diyorlar
Gzmefnn Elif_123 sanırım benimki de geçmeyecek bide ben spor yaptım 2 aylıkken daha keşke yapmasaydım
Hazalks Valla üşütünce bile ağrıyor azıcık ağır kaldırınca çok eğilip kalkınca hızlı yürüyünce hele ayaktan usurseniz veya ayaklarınız islanirsa hemen ateş çıkıyor ağrı oluyor sezeryan sonrası sanırım hayat boyu dikkat etmemiz gerekiyor 😞
Gzmefnn Hazalks ya mecbur kalmasam asla sezeryan doğum tercih etmezdim özelde doğum yaptım çatı darlığı yüzünden devlete gitseydim belki normal yapa bilirdim
Hazalks Gzmefnn valla bende özelde doğum yaptım aynı sebepten ama benim doktorum baya ısrar etti normal doğum için genede deneyelim yapabilirsin inanıyorum sana dedi ama ben kendime inanmadım sezeryan oldum ben çok pişmanım ins ikinciyi ssvd yapacağım ama olan oldu bir kere 😞