SenaFlmr Bebeğim 23 günlük çok gaz sancısı çekiyorduk. Muskatı duyduk muskatı toz haline getirip 1 çay kaşığı anne sütüyle karıştırıp veriyoruz. Çok rahatladı güzel uyuyo ve gazını çıkartabiliyo ama tedirginim muskatın bi zararı var mıdır?
Ikrazumra19 SenaFlmr cok yanlis yapiyorsunuz muskat sutle karistirilinca farkli bi etki yapip bebekler halussulasyon falan gormeye neden oluyormus vermeyi birakin bence asla onermiyorlat gaz damlasi filan kullanin
Bebegimm1 SenaFlmr nette kesinlikle verilmemeli yuksek dozda verildiginde zehirlenebilicegi yaziyor emziren annede kullanmamali diyor siz doktora danismadan bir sey vermeyin derim
abnztb SenaFlmr rahatlatma ve uyku yapma etkisini duymuştum ama hiç denemedim. Çünkü halüsinasyon görme bilinç kaybı yaşama etkileri varmış. Dozu az olduğunda da bu etkiyi yapar mı bilmiyorum ama sonuçta yapma etkisi var o yüzden başka seçenekler deneyin bir de çok küçük daha bebeğiniz. Zamanla uyku düzeni oturacaktır. Gazı için masaj ve gaz damlası kullanabilirsiniz
1kizannesi SenaFlmr keşke verdikten sonra zararı var mı diye sormak yerine vermeden sorsaydınız bize veya Google a yazık günah bebeğinize vermeyin bir daha