Bebisveannesi Oğlum 5,5 aylık bebelac gold kullanıyorum ama hiç doymuyor gibi hemen acıkıyor fazla yapıncada yemiyor sizce en çok doyurucu mama hangisi veya gece çok fazla uyanmaması için ne yapmalıyım?
[silindi] Bebisveannesi ilkte bebelac kullandım doymadı aptamil aldım doymadı bebelac gold aldım doymuyor bende şaşırdım ne yapacağımı
AysimaMira Bebisveannesi bn ilk 1.5 ay mama kullandim Aptamil doyurucu ve güzel kilo aldırıyor hipp de denedim ama hipp hem kusma yapıyor hemde çabuk aciktiriyor
Cigdem60 Bebisveannesi ben doğduğundan beri hipp kullanıyorum sütüm yetmyr çnkü kilosu ve gelişimi çok iyi gidiyor ve çokta gzl tok tutuyor önereblrm ama her bebekte aynı olur mu bilmyrum bebeğim severek içiyor.
Davuteren Bebisveannesi benim bebeğim de gece çok fazla uyanıyordu hipp tahıllı aldım ek gıda geceleri ondan veriyorum
Bebisveannesi [silindi] bende bir çok mama denedim olmadı ne yapıcaz aklım şaştı gerçekten.Sma iyi diyolar onuda sevmedi
Cigdem60 Bebisveannesi bzde çok mama denedik evolvia da çok gzl Bi mama gzl doyuruyrdu ama bzde kabız problemi vardı acaba mamadan mı dedik hippe geçtik hipp te çok güzel geldi kabızlığımz mamadan değilmiş ama hipp te sabit kaldık 4.aya giriyoruz hippten devam ettik
Cigdem60 Bebisveannesi pahalı ama keşke anne sütü satılsa da onu alsam ama beslenmesi sağlığı için alıyruz mecbur 🥰